Supply Chain Awards

Τα Supply Chain Awards  διοργανώνονται για 7η χρονιά με στόχο να αναδείξουν τις κορυφαίες εταιρείες, ομάδες και καινοτόμα έργα που συμβάλουν στην ανάπτυξη του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών. Απευθύνονται σε εταιρείες και οργανισμούς τόσο του Ιδιωτικού όσο και του Δημοσίου Τομέα.

Τα βραβεία διαρθρώνονται σε 3 βασικές ενότητες:

  • Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα ανά επιχειρηματικό κλάδο
  • Βέλτιστες Πρακτικές Logistics στη Βιομηχανία/Λιανεμπόριο
  • Πάροχοι Υπηρεσιών Logistics | Μεταφορών | Εξοπλισμού.

Μέσα από τη συμμετοχή τους οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν και τις κορυφαίες διακρίσεις που είναι τα βραβεία Platinum, που δίνονται στην υποψηφιότητα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία ανά ενότητα,  αλλά και τους τίτλους της χρονιάς που είναι: Supply Chain Team of the Year, 3PL Company of the Year και Supply Chain Provider of the Year .

Πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης είναι ο Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Επίκ. Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετέχουν πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι φορέων από τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics.

Τα Supply Chain Awards διοργανώνονται από την Boussias Events, με την Επιστημονική Επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και τη συμμετοχή με τιμητική υποστήριξη φορέων όπως το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς  Διαμεταφοράς & Logistics (ΣΥΝΔΔΕ&L), Greek e-Commerce Association (GRECA) κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το https://www.supplychainawards.gr/ να ενημερωθούν για τις κατηγορίες, τους όρους συμμετοχής, να γνωρίσουν τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης και να υποβάλουν on line την υποψηφιότητά τους μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2023.

Promo Video ΣΕΣ


Video απολογισμού ΣΕΣ 2020 - 2024


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican