Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “Sustainable Urban Mobility”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποίησε το ypodomes.com και τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με θέμα “Sustainable Urban Mobility”.

Η εκδήλωση διεξήχθει σε δύο panels . To πρώτο panel είχε ως θέμα το “Digital Platforms and Mobility” (Ψηφιακές Πλατφόρμες και Κινητικότητα) και το δεύτερο panel το “How mobility incorporates in Smart Cities“ (Πως ενσωματώνεται η κινητικότητα στις σύγχρονες “έξυπνες” πόλεις).

Κατά την τοποθέτηση των ομιλητών στο πρώτο μέρος, παρατέθηκαν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα επιτρέψουν στο περιβάλλον να αναπτυχθεί και να προσφέρει τα οφέλη του στους χρήστες. Προϋπόθεση του Maas είναι η χρήση ψηφιακών εργαλείων και πλατφορμών μου θα προσφέρουν άμεση πληροφόρηση τόσο στον χρήστη όσο και στους συγκοινωνιακούς φορείς https://ypodomes.com/oloklirothike-me-megali-epitychia-to-webinar-sustainable-urban-mobility-pos-tha-epiteychthei-to-mobility-as-a-service/.

Στο δεύτερο μέρος συζητήθηκαν μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τόσο τους φορείς όσο και τους πολίτες για την προσαρμογή αμφότερων στην νέα πραγματικότητα των λεγόμενων “έξυπνων πόλων” https://ypodomes.com/oi-nees-morfes-kinitikotitas-apascholisan-to-deytero-panel-toy-webinar-sustainable-urban-mobility/.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican