Κωνσταντίνος ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Απαντήσεις συζητήσεων που έγιναν

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • Αγαπητές/αγαπητοί συνάδελφοι,

  Είμαι ο Κωνσταντίνος Κουρέτας, Πολιτικός Μηχανικός / Συγκοινωνιολόγος και στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου μας θα με τιμούσε ιδιαίτερα να έχω τη στήριξή σας.

  Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών Πολιτικού Μηχανικού και Συγκοινωνιολόγου στην Ελλάδα (ΕΜΠ) και τις ΗΠΑ (Virginia), τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια συμμετέχω σαν σύμβουλος μηχανικός – μελετητής σε έργα μεταφορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ταυτόχρονα, είμαι υποψήφιος διδάκτορας και ερευνητής στη σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ. Περισσότερες πληροφορίες για όσα έχω ασχοληθεί μπορείτε να βρείτε στο σχετικό βιογραφικό μου στη σελίδα users.ntua.gr/kostiskouretas

  Αξιοποιώντας τις εμπειρίες μου από τους χώρους δράσης μου (επάγγελμα και αγορά, επιστήμη και έρευνα) θέλω να ενισχύσω την προσπάθεια του Συλλόγου μας για εξωστρέφεια, διαρκή και επιστημονικά τεκμηριωμένη δημόσια παρέμβαση, την ανάδειξη της ελληνικής έρευνας αλλά και την κατοχύρωση της συμμετοχής του Συγκοινωνιολόγου σε πλήθος έργων που θα έπρεπε να απαιτείται.

  Με εκτίμηση,
  Κωνσταντίνος Κουρέτας
  Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
  MSc University of Virginia
  Υ.Δ. ΣΑΤΜ ΕΜΠ
  email: kostiskouretas@gmail.com

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican